Allround in spoorbouw

BAM Infra Rail biedt een compleet dienstenpakket rondom spoorinfrastructuur aan: van de engineering tot de bouw en het onderhoud van spoorverbindingen.

Naast de spoorbaan richten wij ons op wissels, seinen, overwegen en de bovenleiding. Hiervoor bedenken wij praktische en innovatieve oplossingen. Multidisciplinair spoorwerk is voor ons geen enkel probleem.

We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor storingsherstel. Betrouwbaarheid, klantgerichtheid, samenwerking en bestendigheid vormen de rode draad in onze werkzaamheden. In Nederland is ProRail onze grootste opdrachtgever. Daarnaast werken wij voor regionale en lokale ov-bedrijven. Ook buitenlandse netwerkbeheerders behoren tot onze klanten.

Contact

 

Samen de schouders eronder!

Het MT van BAM Infra Rail heeft meegeholpen restpunten op te lossen op het project 'Bovenbouw vernieuwing randstad Zuid Overweg, Morsweg Leiden'.

Jet de Boer (directeur) vertelt: ‘Het is goed om te voelen wat de mensen buiten ook mee maken. We willen dat in 2017 de mensen van kantoor wat vaker naar buiten gaan en de mensen van buiten ook meer naar binnen halen. Zo creëren we meer begrip voor elkaar en zetten we samen de schouders eronder!’